423
Υλικά:
8 μεγάλα αυτιά φρέσκο γλυκό καλαμπόκι
Αλάτι 1 κουταλιά της σούπας
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Αλάτι 1 κουταλιά της σούπας
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση:
Καλοκαιρινό ορεκτικό για όλη την παρέα!
Προθερμαίνετε το γκριλ σε μέτρια–υψηλή θερμοκρασία. Ξεφλουδίστε τα καλαμπόκια. Βουρτσίστε τα φλοιοί με το λάδι και αφήστε σε ένα δίσκο. Όταν ζεσταθεί το γκριλ τοποθετήστε αμέσως τα καλαμπόκια στη σχάρα και ψήστε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές. Μεταφέρετε σε ένα δίσκο.Βουρτσίστε με ελαιόλαδο, αλάτι και μαϊντανό και σερβίρετε.