Κακαβιά

by sidagi.gr
0 σχόλιο 31 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

Δύο κιλά μικρά διαφορετικά ψάρια
Τρεις πατάτες
Δύο κρεμμύδια
Ένα λεμόνι
Σέλινο
Μαϊντανός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Φτιάξτε με απλά υλικά μια λαχταριστή ψαρόσουπα με πατάτες και μαϊντανό

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σέλινο, το μαϊντανό και τις πατάτες και τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 15  λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα ψάρια μας ολόκληρα και αφήνουμε να βράσουν για άλλα 15 λεπτά περίπου. Λίγο πριν κατεβάσουμε τη σούπα από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και αφήνουμε τη σούπα στη σβησμένη φωτιά για τρία ακόμα λεπτά. Ανακατεύουμε κουνώντας την κατσαρόλα, χωρίς κουτάλα, για να μη διαλυθούν τα ψάρια.

Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα