635
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 ντομάτες
200 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
Φύλλα βασιλικού
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε στρογγυλές φέτες, όπως και την μοτσαρέλα.
Καθαρίζουμε, πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε στρογγυλές φέτες, όπως και την μοτσαρέλα.
Τοποθετούμε στο πιάτο μία φέτα μοτσαρέλα μία φέτα ντομάτα. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού.