Home Γλυκά Ινδοκάρυδα

Ινδοκάρυδα

by sidagi.gr
379 προβολές

Υλικά:

Για 6-8 άτομα

2 ασπράδια αυγών
1/4 κουταλιά του γλυκού κρεμόριο
100 γραμμάρια ζάχαρη
30 γραμμάρια τριμμένο αμύγδαλο
1 κουταλιά του γλυκού βανίλια
250 γραμμάρια ινδοκάρυδο

Εκτέλεση:

Παραδοσιακό βουτήματα ινδοκάρυδου για όλη την οικογένεια

Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε τα ασπράδια με το κρεμόριο μέχρι να έχετε μια παχιά μαρέγκα. Αρχίστε να προσθέτετε τη ζάχαρη λίγη- λίγη ενώ συνεχίζετε το χτύπημα.
Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά απαλά, με μια σπάτουλα, μέσα στη μαρέγκα. Στη συνέχεια γεμίζετε ένα κορνέ με το μείγμα και κάνετε ροζέτες σε ταψί με λαδόκολλα.

Μπορείτε επίσης  να χρησιμοποιήσετε το κουτάλι του παγωτού δίνοντας κυκλικό σχήμα Διακοσμούμε με ολόκληρο ασπρισμένο αμύγδαλο ή κεράσι γλασέ. Έψησα στους 180 βαθμούς, για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα