Γλυκοπατάτες με καλαμπόκι και μαύρα φασόλια

by sidagi.gr
560 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

500 γραμμάρια γλυκοπατάτες
6 μίνι καλαμπόκια κατεψυγμένα καλαμπόκια
15 γραμμάρια λάδι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
25 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
25 γραμμάρια ντοματούλες κονσέρβας
1 δεματάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
100 γραμμάρια κατεψυγμένα φασολάκια  λεπτά πράσινα
15 γραμμάρια κάρυ σκόνη
1 κονσέρβα μαύρα φασόλια

Εκτέλεση:

Λαχταριστό ορεκτικό με απλά υλικά για όλη την οικογένεια

Βράζετε τις γλυκιές πατάτες με τη φλούδα και τα φασολάκια για μισή ώρα ώσπου να μαλακώσουν. Αφήστε να κρυώσουν, ξεφλουδίζετε και κόβετε σε φέτες χοντρές. Βράζετε και τα καλαμπόκια για 10 λεπτά, μετά τα στραγγίζετε.
Ζεσταίνετε το λάδι, προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε.

Ρίχνετε το κάρυ, την καρύδα μαζί με 150 ml νερό, τις ντοματούλες και τα κρεμμυδάκια. Μαγειρεύετε για 5-10 λεπτά.
Προσθέτετε τις πατάτες και τα καλαμπόκια ολόκληρα μαζί με τα μαύρα φασόλια και αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά ακόμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα