Υλικά:
Ένα κιλό καρότα
Ένα κιλό ζάχαρη
Μισό ποτήρι γλυκόζη
Τρεις κουταλιές χυμό λεμόνι
Δύο βανίλιες
Εκτέλεση:
Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα και τα στραγγίζουμε καλά. Τα βράζουμε σε κατσαρόλα με ένα ποτήρι νερό γι απέντε λεπτά μέχρι να μαραθεί λίγο το καρότο.
Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα και τα στραγγίζουμε καλά. Τα βράζουμε σε κατσαρόλα με ένα ποτήρι νερό γι απέντε λεπτά μέχρι να μαραθεί λίγο το καρότο.
Προσθέτουμε την ζάχαρη και την γλυκόζη και τα βράζουμε μέχρι να δέσει το σιρόπι. Όταν σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε τη βανίλια και τον χυμό του λεμονιού.