Home Συνταγές ΜαγειρικήςEthnic κουζίνα Γκουντάι, ιαπωνική σαλάτα

Γκουντάι, ιαπωνική σαλάτα

by sidagi.gr
734 προβολές

Υλικά:

2 φύλλα πράσινο λάχανο

2 φύλλα κόκκινο λάχανο

4 φύλλα μαρούλι

1 καρότο

Μισό αγγούρι

1 κουταλιά σουσάμι

Για τη σάλτσα

5 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας

3 κουταλιές σούπας σουσάμι

3 κουταλιές σούπας ζάχαρη

2 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο

4 κουταλιές σούπας νερό

Εκτέλεση:

Ταξίδι γεύσεων στην Άπω Ανατολή!

Ταξίδι γεύσεων στην Άπω Ανατολή!

 

Βάζουμε στον πάτο της σαλατιέρας τα φύλλα του μαρουλιού και επάνω τους ανακατεμένα και ψιλοκομμένα βάζουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

 

Για τη σάλτσα, ζεσταίνουμε το σουσάμι ώσπου να αρχίσει να κοκκινίζει σε ένα μικρό τηγάνι. Στη συνέχεια το λιώνουμε και προσθέτουμε λίγο λίγο όλα τα υπόλοιπα υλικά, ώσπου το μείγμα να ενωθεί πολύ καλά.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα