Γκιούλμπασι

by sidagi.gr
482 προβολές

Υλικά:

Ένα μικρό μπούτι από αρνί

Μισό κιλό διάφορα τυριά

4 σκελίδες σκόρδο

1 κουταλάκι πιπέρι

6 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Πλένουμε το αρνί μας και του ανοίγουμε σχισμές με ένα μαχαίρι. Μέσα βάζουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το πιπέρι. Κόβουμε τα τυριά σε κύβους

Πλένουμε το αρνί μας και του ανοίγουμε σχισμές με ένα μαχαίρι. Μέσα βάζουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το πιπέρι. Κόβουμε τα τυριά σε κύβους και αλείφουμε το κρέας και τα τυριά με λάδι και τα τυλίγουμε σφιχτά σε λαδόκολλα.

 

Ψήνουμε για δύο ώρες στους 180 βαθμούς Κελισίου.

Απαιτούμενος χρόνος: 130 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα