1,6K
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
8 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης (κέρατο)
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
250 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε τα με φρέσκια σαλάτα και φέτα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, το μαϊντανό, και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.
Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τα σποράκια και τις γεμίζουμε με ένα κουταλάκι.
Βάζουμε στο φούρνο για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε.