Γεμιστά μανιτάρια με πατάτα και ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά

by sidagi.gr
415 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

6 μανιτάριαΓεμιστά μανιτάρια με πατάτα και ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά Portobello
200 γραμμάρια φέτα
6 κουταλιές της σούπας ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
3 πατάτες βραστές ψιλοκομμένες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο σκόρδο λιωμένη
Ρίγανη
Πιπέρι
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Πλούσιο ορεκτικό με απλά και εύκολα υλικά για όλες τις ώρες

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες κομμένες σε κύβους για περίπου 25 λεπτά. Σε άλλο μπολ λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε τη ξερή τριμμένη ζυμήθρα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά, λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένα. Στο τέλος αφού βράσουν και οι πατάτες τις λιώνουμε με ένα πιρούνι και τις προσθέτουμε στο μείγμα της φέτας και ντομάτας.

Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα γεμίζουμε με την γέμιση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση για περίπου 15 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω – κάτω.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα