Υλικά:
Για 6-8 άτομα
8 κρεμμύδια
Μισό κιλό χοιρινό κιμά
Μισό φλιτζάνι τοματάκι κον κασέ
Μισό φλιτζάνι συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ένα ιδιαίτερο πιάτο που προσφέρει εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα
Βράζουμε τα καθαρισμένα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν χωρίς όμως να διαλύονται. Όταν κρυώσουν κόβουμε το καπάκι τους και με προσοχή βγάζουμε τα μεσαία φύλλα για να δημιουργηθεί χώρος για τη γέμιση.
Εν τω μεταξύ, σε ένα τηγάνι με λάδι καβουρδίζουμε τον κιμά και αμέσως προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Γεμίζουμε τα κρεμμύδια με ένα κουτάλι και τα ψήνουμε στο
φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα αφού έχουμε προσθέσει στο ταψί και ένα ποτήρι νερό.