Γεμιστά αυγά με αβοκάντο και μαγιονέζα

by sidagi.gr
975 προβολές

Υλικά:

Για 6-8 άτομα

150 γραμμάρια μαγιονέζα
1 αβοκάντο κομμένο στη μέση
ξύσμα από 1/2 λεμόνι
1/2 κουταλιά της σούπας λεμονιού
8 βραστά σφιχτά αυγά, κομμένα στη μέση
λίγη πάπρικα

Εκτέλεση:

Εύκολο και πρωτότυπο ορεκτικό για όλη την οικογένεια

Βράζουμε τα αυγά σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβετε τα βρασμένα αυγά στη μέση και αφαιρείτε τους κρόκους. Στη συνέχεια κόβετε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρείτε το κουκούτσι, με ένα κουτάλι αφαιρείτε τη σάρκα του αβοκάντο.

Σε ένα μπολ βάζετε τη μαγιονέζα, τους κρόκους, το καθαρισμένο αβοκάντο, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό του και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε σε πιατέλα τα αυγά και τα γεμίζετε με το μείγμα με ένα κουταλάκι.
Πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα