Υλικά:
Για 6-8 άτομα
150 γραμμάρια μαγιονέζα
1 αβοκάντο κομμένο στη μέση
ξύσμα από 1/2 λεμόνι
1/2 κουταλιά της σούπας λεμονιού
8 βραστά σφιχτά αυγά, κομμένα στη μέση
λίγη πάπρικα
Εκτέλεση:
Εύκολο και πρωτότυπο ορεκτικό για όλη την οικογένεια
Βράζουμε τα αυγά σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβετε τα βρασμένα αυγά στη μέση και αφαιρείτε τους κρόκους. Στη συνέχεια κόβετε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρείτε το κουκούτσι, με ένα κουτάλι αφαιρείτε τη σάρκα του αβοκάντο.
Σε ένα μπολ βάζετε τη μαγιονέζα, τους κρόκους, το καθαρισμένο αβοκάντο, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό του και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε σε πιατέλα τα αυγά και τα γεμίζετε με το μείγμα με ένα κουταλάκι.
Πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα και σερβίρετε.