Υλικά:
Για 6-8 άτομα
150 γραμμάρια μαγιονέζα
220 γραμμάρια φασόλια άσπρα βρασμένα ή κονσέρβα
ξύσμα από 1/2 λεμόνι
1/2 κουταλιά της σούπας λεμονιού
8 βραστά σφιχτά αυγά, κομμένα στη μέση
λίγη πάπρικα
Εκτέλεση:
Δείτε μια εύκολη συνταγή για να συνοδέψετε το μεσημεριανό σας
Κόβετε τα βρασμένα αυγά στη μέση και αφαιρείτε τους κρόκους.
Σε ένα μπολ βάζετε τη μαγιονέζα, τους κρόκους, τα φασόλια στραγγισμένα πολτοποιημένα, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό του και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε σε πιατέλα τα αυγά και τα γεμίζετε με το μείγμα με ένα κουταλάκι.
Πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα και σερβίρετε.