Γαύρος λαδολέμονο

by sidagi.gr
383 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1 κιλό γαύρο
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 λεμόνι
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και καλοκαιρινό μεζεδάκι για όλες τις ώρες

Καθαρίζετε τα ψαράκια αφαιρώντας τα κεφάλια και τα εντόσθια. Τα πλένετε καλά και στραγγίζετε. Ρίχνετε τα ψαράκια σε ένα ταψί και αλατοπιπερώνετε.

Προσθέτετε τη ρίγανη, τον χυμό του λεμονιού και το λάδι. Ψήνετε στο φούρνο στούς 180 βθμούς με αντιστάσεις  για 20 λεπτά περίπου.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα