484
Υλικά:
1 κιλό γαρίδες
Αλεύρι
1 φλιτζάνι του τσαγιού μπύρα
1 αυγό χτυπημένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τις γαρίδες και τις βάζουμε να στραγγίξουν.
Πλένουμε καλά τις γαρίδες και τις βάζουμε να στραγγίξουν.
Αλατοπιπερώνουμε τις γαρίδες
Φτιάχνουμε ένα πηχτό χυλο με τη μπύρα, το χτυπημένο αυγό και μια μικρή ποσότητα αλεύρι.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι τοεελαιόλαδο, να κάψει.
Παίρνουμε λίγες-λίγες τις γαρίδες, τις βουτάμε μέσα στο χυλό και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι, να τηγανιστούν με το κέλυφος τους