Γαλέος με σπανάκι

by sidagi.gr
820 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

1200 γραμμάρια γαλέο φιλέτο
Σπανάκι  (όση ποσότητα θέλουμε)
3 ώριμες ντομάτες
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
 

Εκτέλεση:

Ότι πρέπει για το τραπέζι της Σαρακοστής

Πλένουμε το σπανάκι και το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό για λίγα λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο γαλέου και το βάζουμε σε ένα ταψί.

Στρώνουμε πάνω από το φιλέτο το σπανάκι, προσθέτουμε τη ντομάτα και τον άνηθο.
Στύβουμε πάνω από το ψάρι ένα λεμόνι και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο.

Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Σερβίρουμε με μαγιονέζα έτοιμη η παρασκευάστε τη δική σας μαγιονέζα!
 

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα