Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Γαλατόσουπα

Γαλατόσουπα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 162 προβολές

Υλικά:

1 λίτρο φρέσκο γάλα

1 λίτρο νερό

1 χούφτα πεπονάκι ζυμαρικό

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση:

Βράζουμε το νερό και ρίχνουμε το αλάτι και το πεπονάκι. Όταν είναι έτοιμο το πεπονάκι, προσθέτουμε το γάλα, το αφήνουμε λίγα λεπτά και είναι έτοιμο.

Βράζουμε το νερό και ρίχνουμε το αλάτι και το πεπονάκι. Όταν είναι έτοιμο το πεπονάκι, προσθέτουμε το γάλα, το αφήνουμε λίγα λεπτά και είναι έτοιμο.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα