Γάλα αμυγδάλου

by sidagi.gr
677 προβολές

Υλικά:

100 γραμμάρια αμύγδαλα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού ανθόνερο

Εκτέλεση:

Ζεματάμε τα αμύγδαλα και αφαιρούμε το φλούδι.


Ζεματάμε τα αμύγδαλα και αφαιρούμε το φλούδι.



Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το γάλα και τη ζάχαρη.


Χτυπάμε το μείγμα μερικά δευτερόλεπτα,το περνάμε από μια λεπτή σίτα, προσθέτουμε το ανθόνερο και το αφήνουμε στο ψυγείο.


Σερβίρεται παγωμένο.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα