Φιλέτο τιλάπιας με αγκινάρες

by sidagi.gr
925 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
6 πατάτες
750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες
δεντρολίβανο

Εκτέλεση:

Φρέσκο ψάρι με αγκινάρες στο φούρνο για όλες τις ώρες

Κόβουμε τις πατάτες και τις αγκινάρες σε μικρά κομμάτια, τις αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Ομοίως αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα τιλάπιας και το περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τα τοποθετούμε όλα σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη και το δεντρολίβανο.

Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα