1,3K
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
6 πατάτες
750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες
δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Φρέσκο ψάρι με αγκινάρες στο φούρνο για όλες τις ώρες
Κόβουμε τις πατάτες και τις αγκινάρες σε μικρά κομμάτια, τις αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Ομοίως αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα τιλάπιας και το περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τα τοποθετούμε όλα σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη και το δεντρολίβανο.
Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.