Φιλέτο πέρκας με παρμεζάνα

by sidagi.gr
481 προβολές

Υλικά:

4 κομμάτια φιλέτο λευκού ψαριού (300 γραμμάρια το καθένα)

50 γραμμάρια γαλέτα

25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος

αλάτι

πιπέρι

50 γραμμάρια βούτυρο

 

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το ξύσμα, την παρμεζάνα,το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.

Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το ξύσμα, την παρμεζάνα,το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.

Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.

Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της παρμεζάνας. Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς αφού τον έχουμε προθερμάνει για 5 λεπτά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα.

Ραντίζουμε τα φιλέτα με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα