Φιλέτο μοσχαρίσιο με μανιτάρια

by sidagi.gr
750 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 ατομα

4 φέτες φιλέτο μοσχαριού
500 γραμμάρια φρέσκα ριγκατόνι
250 γραμμάρια μανούρι
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Λίγο λευκό κρασί (μισό ποτήρι του κρασιού)
250 γραμμάρια μανιτάρια (κονσέρβα)
Λίγο ηλιέλαιο
Αλάτι
 

Εκτέλεση:

Ζουμερά φιλετάκια με σάλτα από τυρί και γαρνιτούρα από ριγκατόνι


Σ’ ένα τηγάνι ζεστό με λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τα φιλέτα επί 5 λεπτά από τη κάθε πλευρά.  Αφήνετε κατόπιν τα φιλέτα στην άκρη και πετάτε το λάδι από το τηγάνι και χωρίς να το πλύνετε, «σβήνετε με κρασί ώσπου να εξατμισθεί.
Στο μεταξύ σε ένα κατσαρολάκι βράζετε τα ριγκατόνι για 8 λεπτά, έπειτα τα στραγγίζετε και τα αφήνετε σε ζεστό μέρος.

Κατόπιν χτυπάτε στο μπλέντερ την κρέμα γάλακτος μαζί με το μανούρι και τα θρυμματίζετε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Κατόπιν το ρίχνετε στο τηγάνι μαζί με τα  μανιτάρια, ανακατεύετε τη σάλτσα και προσθέστε αλάτι και πιπέρι.

Σ’ ένα πιάτο βάζετε τα φιλέτα, αφού ρίξετε λίγη σάλτσα και μετά προσθέστε τα ριγκατόνι με την υπόλοιπη σάλτσα από πάνω.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα