Υλικά:
1 λίτρο φρέσκο γάλα
3 καρότα
4 πατάτες
1 ματσάκι σέλινο
1 φιλέτο σολομού
1/3 λάχανο
2 κρεμμύδια
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες,τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Καθαρίζουμε τις πατάτες,τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Καθαρίζουμε το λάχανο και το ψιλοκόβουμε.
Στη συνέχεια βράζουμε σε μια κατσαρόλα το φιλέτο σολομού σε μέτρια φωτιά για 10 με 15 λεπτά.
Ενώ βράζει το φιλέτο σολομού, κόβουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα σε ροδέλες.
Στα 15 λεπτά αφαιρούμε το σολομό από την κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τα κρεμμύδια, τα καρότα, τις πατάτες και το λάχανο.
Όταν βγάλουμε το σολομό από την κατσαρόλα αφαιρούμε τα μικρά κοκκαλάκια που ίσως έχει.
Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά και μόλις δούμε ότι αρχίζουν να μαλακώνουν προσθέτουμε 1 λίτρο γάλα.
Ανακατεύουμε ελαφρά και αφήνουμε το γάλα να σιγοβράσει.
Λίγο πριν το τέλος του βρασμού, βάζουμε ξανά το σολομό να βράσει για 3 με 4 λεπτά μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.