Υλικά:
Για 6-8 άτομα
200 γραμμάρια μέλι για τη γέμιση
λίγο σουσάμι μαύρο
λίγο ελαιόλαδο
1 πακέτο φύλλο για πίτες κατά προτήμιση χωριάτικο εμπορίου
1000 γραμμάρια φέτα κομμένη σε φέτες 2 εκ.
Για το σιρόπι
1 κούπα νερό
1 κουταλιά της σούπας ούζο
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε τη φέτα με έξοχα και πρωτότυπα υλικά και θα ξετρελαθείτε
Στο πάγκο της κουζίνας απλώνουμε τα κομμάτια της φέτας και από πάνω ρίχνουμε από μια κουταλιά του γλυκού μέλι και σουσάμι.
Στη συνέχεια απλώνουμε το φύλλο πάνω στο πάγκο και αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα κόβουμε σε κάθετες χοντρές λωρίδες, από πάνω βάζουμε τα κομμάτια της φέτας και τα διπλώνουμε κάθε κομμάτι λωρίδας σε τρίγωνα.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά, μέσα σε ταψί μέχρι να πάρουν χρώμα.
Για το σιρόπι
Σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύουμε καλά το μέλι με το ούζο και το νερό σε ένα κατσαρολάκι και ζεσταίνω ελαφρά.
Στη συνέχεια τα βγάζουμε απ΄ το φούρνο και τα ραντίζουμε με το σιρόπι που φτιάξαμε.