Υλικά:
Για 2-4 άτομα
150 γραμμάρια φασόλια ξερά
Ένα μπουκέ-γκαρνί (πράσο-θυμάρι-δάφνη-μαϊντανός)
Ένα κρεμμύδι ξερό
Δύο κουταλιές της σούπας σούπας μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε το μπουκέ-γκαρνί και βάζουμε τα φασόλια σε κρύο νερό για να τα βράζουμε, μαζί με το μπουκέ-γκαρνί, μέχρι να μαλακώσουν.
Φτιάχνουμε το μπουκέ-γκαρνί και βάζουμε τα φασόλια σε κρύο νερό για να τα βράζουμε, μαζί με το μπουκέ-γκαρνί, μέχρι να μαλακώσουν. Τα κρυώνουμε και τα στραγγίζουμε.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό. Σερβίρουμε σαν σαλάτα σε βαθύ πιάτο βάζοντας τα κρύα φασόλια, το μαϊντανό, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.