Δροσερό ζελέ με λευκό κρασί και σμέουρα

by sidagi.gr
517 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

3 κουταλιές της σούπας σκόνη ζελατίνη ζ ή 12 φύλλα ζελατίνης
1 φλιτζάνι κρύο νερό
1 ½ φλ. βραστό νερό
¾ φλιτζάνι ζάχαρη
2 ½ φλιτζάνια Moscato d’Asti
300 γραμμάρια σμέουρα

Εκτέλεση:

Δροσερό και πρωτότυπο γλύκισμα με απαλή μεθυστική γεύση!

Βράζουμε  το νερό με τη ζάχαρη σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 112 φύλλα ζελατίνας, τo κρασί και το κρύο νερό.

Στη συνέχεια ρίχνετε το υγρό μείγμα σε ποτήρια και ρίξτε από 3-4 σμέουρα στο κάθε ένα ποτήρι με ζελέ. Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 – 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα