Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 κουταλιές της σούπας σκόνη ζελατίνη ζ ή 12 φύλλα ζελατίνης
1 φλιτζάνι κρύο νερό
1 ½ φλ. βραστό νερό
¾ φλιτζάνι ζάχαρη
2 ½ φλιτζάνια Moscato d’Asti
300 γραμμάρια σμέουρα
Εκτέλεση:
Δροσερό και πρωτότυπο γλύκισμα με απαλή μεθυστική γεύση!
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 112 φύλλα ζελατίνας, τo κρασί και το κρύο νερό.
Στη συνέχεια ρίχνετε το υγρό μείγμα σε ποτήρια και ρίξτε από 3-4 σμέουρα στο κάθε ένα ποτήρι με ζελέ. Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 – 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.