Home Γλυκά Δίπλες

Δίπλες

by sidagi.gr
0 σχόλιο 82 προβολές

Υλικά:

Για 1 φύλλο:

2 αβγά

1 σφηνάκι ούζο ή κονιάκ

Αλεύρι

Λίγη ζάχαρη

Σιρόπι:

3 κουταλιές μέλι

1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

1 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αβγά, το άρωμα και τη ζάχαρη και προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει για να γίνει εύπλαστη ζύμη.

Χτυπάμε τα αβγά, το άρωμα και τη ζάχαρη και προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει για να γίνει εύπλαστη ζύμη.

 

Ανοίγουμε σε φύλλο και χωρίζουμε σε λωρίδες. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, να ροδίσουν κι από τις 2 πλευρές.

 

Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και περνάμε με αυτό τις δίπλες. Πασπαλίζουμε με χοντροκομμένο καρύδι και κανέλα.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα