Υλικά:
Για 1 φύλλο:
2 αβγά
1 σφηνάκι ούζο ή κονιάκ
Αλεύρι
Λίγη ζάχαρη
Σιρόπι:
3 κουταλιές μέλι
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αβγά, το άρωμα και τη ζάχαρη και προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει για να γίνει εύπλαστη ζύμη.
Χτυπάμε τα αβγά, το άρωμα και τη ζάχαρη και προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει για να γίνει εύπλαστη ζύμη.
Ανοίγουμε σε φύλλο και χωρίζουμε σε λωρίδες. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, να ροδίσουν κι από τις 2 πλευρές.
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και περνάμε με αυτό τις δίπλες. Πασπαλίζουμε με χοντροκομμένο καρύδι και κανέλα.