Υλικά:
1-2 αγγούρια
1 λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)
2 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτιa
Εκτέλεση:
Για το ντρέσινγκ της σαλάτας, βάζουμε σε ένα μπολ 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι, 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και το χυμό από μισό λεμόνι.
Για το ντρέσινγκ της σαλάτας, βάζουμε σε ένα μπολ 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι, 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και το χυμό από μισό λεμόνι.
Ανακατεύουμε καλά ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Πλένουμε τα αγγούρια πολύ καλά και τα αφήνουμε με τη φλούδα τους.
Αμέσως μετά τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
Τα μεταφέρουμε σε μια σαλατιέρα και ρίχνουμε από πάνω το ντρέσινγκ.
Τα αφήνουμε περίπου 10 λεπτά ώστε να απορροφήσουν τη γεύση από το μείγμα και το σερβίρουμε.