Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Χταποδοκεφτέδες

Χταποδοκεφτέδες

by sidagi.gr
0 σχόλιο 54 προβολές

Υλικά:

Για 6-8 άτομα

½ φλιτζάνι μαϊντανό
1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1 ½ φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κιλό χταπόδι
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση:

Λαχταριστοί μεζέδες από χταπόδι! Για όσους νηστεύουν και όχι μόνο

Επιλέγουμε ένα καλά χτυπημένο χταπόδι. Στη συνέχεια βράζουμε το χταπόδι 45 λεπτά να μαλακώσει και στην συνέχεια το στραγγίζουμε καλά.
Το ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και τη ρίγανη.

Πλάθουμε ανακατεύοντας σιγά- σιγά την φρυγανιά.
Ζυμώνουμε το μείγμα μέχρι να πλάθεται σε κεφτεδάκια.
Τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές.

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα