Υλικά:
350 γραμμάρια αλεύρι
25 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλιά μαγιά ξηρή
1 γιαούρτι
Καρύδια
Ξύσμα λεμονιού
Ξύσμα πορτοκαλιού
100 γραμμάρια χυμό πορτοκαλιού
20 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τα καρύδια και τα ξύσματα και αφήνουμε στη συνέχεια για λίγο το ζυμάρι να φουσκώσει.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τα καρύδια και τα ξύσματα και αφήνουμε στη συνέχεια για λίγο το ζυμάρι να φουσκώσει.Έπειτα ξαναζυμώνουμε και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε για λίγο πάλι και αμέσως μετά βρέχουμε με νερό και ρίχνουμε σουσάμι. Το ψήνουμε όπως θα ωήναμε και το κανονικό ψωμί.
Με λίγη ζύμη μπορούμε να διακοσμήσουμε την επιφάνεια, με διάφορα σχήματα.