Υλικά:
250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
150 γραμμάρια κίτρινο τυρί
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
100 γραμμάρια φρέσκο γάλα
100 γραμμάρια βούτυρο
Μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 αυγό
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και προσθέτουμε την μαργαρίνη. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και προσθέτουμε το τυρί και το γάλα.
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και προσθέτουμε την μαργαρίνη. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και προσθέτουμε το τυρί και το γάλα.
Απλώνουμε την ζύμη μας σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και κόβουμε με κουπάτ. Σε ένα ταψάκι στρώνουμε χαρτί ψησίματος και αραδιάζουμε τα scones μας.
Τα αλείφουμε με το αυγό και τα ψήνουμε στους 190 βαθμούς για ένα τέταρτο μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρυσό χρώμα.