620
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού κόκκινο πιπέρι (πάπρικα)
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη ή σε αλοιφή
250 γραμμάρια ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ταιριάζει απόλυτα με τα ψητά σας
Δουλεύουμε τη μουστάρδα με το λεμόνι, προσθέτοντας λίγο λάδι. Βάζουμε όλα τα συστατικά μέσα στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Όταν γίνει αλοιφή το βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο και σερβίρουμε.