Υλικά:
Ένα κιλό ζάχαρη
Μισό κιλό νισεστές
Ένα ποτήρι βούτυρο
Πέντε ποτήρια νερό
Αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 4 κουταλιές τις σούπας ζάχαρη μέχρι να καβουρδιστεί και στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό, την υπόλοιπη ζάχαρη και τα υπόλοιπα υλικά
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 4 κουταλιές τις σούπας ζάχαρη μέχρι να καβουρδιστεί και στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό, την υπόλοιπη ζάχαρη και τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πήξει το μείγμα, ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα.
Όταν πήξει, το μεταφέρουμε στο ταψί και το πασπαλίζουμε με χοντρή ζάχαρη.