Home Συνταγές ΜαγειρικήςEthnic κουζίνα Χαλούμι στα κάρβουνα

Χαλούμι στα κάρβουνα

by sidagi.gr
0 σχόλιο 74 προβολές

Υλικά:

200 γρ. χαλούμι
2 ντομάτες
Θυμάρι
Αλάτι,
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
 

Εκτέλεση:

Αγαπημένο κυπριακό ορεκτικό για να συνοδεύσει το κρασί σας!

 

Κόβουμε το χαλούμι και τις ντομάτες σε χοντρές φέτες και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και ελαιόλαδο.

Προσθερμαίνουμε τη σχάρα, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε το χαλούμι και τις ντομάτες μέχρι να μαλακώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα