Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 ψωμί μπαγκέτα κομμένες σε πλάγιες φέτες
1 γλυκόπικρη σοκολάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
θαλασσινό αλάτι
Ξύσμα από πορτοκάλι για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα απλό γλυκάκι με σοκολάτα για όλη την παρέα
Σε ξύλο κοπής κόβουμε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες με το μαχαίρι να έχει ελαφριά πλάγια κλήση.
Αφού κόψουμε τις φέτες τις ρίχνουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στο γκρίλ για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Τα βγάζουμε από τον φούρνο και ραντίζουμε με ελαιόλαδο απ’ τις δυο πλευρές.
Στη συνέχεια τοποθετούμε σε κάθε φέτα ένα κομμάτι σοκολάτας και τα ξανά βάζουμε στον φούρνο που είναι ζεστός για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Τέλος πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι, λίγο ξύσμα από πορτοκάλι και σερβίρουμε.