Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
300 γραμμάρια κέτσαπ
16 φέτες ψωμιού κομμένες σε λεπτές φέτες
250 γραμμάρια τριμμένο μανούρι
50 γραμμάρια ελαιόλαδο
Ντοματίνια για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Λαχταριστές μπρουσκέτες μς πλούσια και γεμάτη γεύση
Κόψτε το ψωμί και ψήστε το στο γκριλ. Στη συνέχεια, ανακατέψτε το ψιλοκομμένο σκόρδο με το ελαιόλαδο και αλείψτε τις φέτες του ψωμιού. Κατόπιν, προσθέστε από πάνω τη κέτσαπ με θυμάρι και βασιλικό και τοποθετήστε σε κάθε φέτα τριμμένο μανούρι.
Ψήστε στο γκριλ έως ότου λιώσει το τυρί και σερβίρετε τις μπρουσκέτες σε πιατέλα ζεστές, γαρνίρουμε με ντοματίνια.