874
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τις μπρουσκέτες
15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτας
200 γραμμάρια καστικίσιο τυρί
15 συκα
Φύλλα ρόκας
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Φρυγανισμένες φέτες ψωμιού αλειμμένες με μαλακό τυρί και αλμυρό προσούτο!
Κόβετε τη μπαγκέτα σε λεπτές πλάγιες φέτες και τις φρυγανίζετε στο γκριλ του φούρνου για 3 – 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αλείφουμε τις μπρουσκέτες με λίγο από το κατσικίσιο τυρί, ρόκα, από ένα σύκο κομμένο στη μέση και προσούτο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο.