Υλικά:
Για 4-6 άτομα
15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτας
200 γραμμάρια ανθότυρο
1/2 κιλό ντοματίνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση:
Μεσογειακό και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα
Στο γκριλ του φούρνου βάζουμε τη σχάρα στη 3 σκάλα και αραδιάζουμε τα ντοματίνια σε ένα ταψί, ραντίζουμε με λίγο λαδάκι, αλάτι, ρίγανη και ψήνουμε για 6- 7 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Αλείφουμε τις μπρουσκέτες με λίγο ανθότυρο, προσθέτουμε απο 2 με 3 ψητά ντοματίνια. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό, προσθέτουμε αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού.