Home Συνταγές ΜαγειρικήςΚυρίως πιάτο Μπριζόλα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος Ροδόπη

Μπριζόλα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος Ροδόπη

by sidagi.gr
325 προβολές

Υλικά:

4 χοιρινές μπριζόλες

6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

125 ml λευκό ξηρό κρασί

125ml ντομάτα ψιλοκομμένη κονσέρβας

125 γρ. κρέμα γάλακτος Ροδόπη

Αλάτι

Πιπέρι

Κόλιανδρο

Εκτέλεση:

Πεντανόστιμες μπριζόλες αλά κρεμ με μανιτάρια! Ιδανικό γεύμα για το κυριακάτικο τραπέζι!

Πεντανόστιμες μπριζόλες αλά κρεμ με μανιτάρια! Ιδανικό γεύμα για το κυριακάτικο τραπέζι!

 

Σοτάρετε σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, σε ένα μεγάλο τηγάνι τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν. Όταν πάρουν χρώμα από τις 2 μεριές, σβήνετε με το κρασί.

 

Προσθέτετε τη ντομάτα , την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, το αλάτι και το πιπέρι.

 

Αφήστε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθούν καλά οι μπριζόλες. Σε ξεχωριστό τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.

 

Μόλις μαραθούν, προσθέστε τα στις μπριζόλες.

 

Τα γυρίζετε όλα μαζί για 6-7 λεπτά, συμπληρώνετε περίπου 3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα