Μπριζόλα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος Ροδόπη

by sidagi.gr
651 προβολές

Υλικά:

4 χοιρινές μπριζόλες

6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

125 ml λευκό ξηρό κρασί

125ml ντομάτα ψιλοκομμένη κονσέρβας

125 γρ. κρέμα γάλακτος Ροδόπη

Αλάτι

Πιπέρι

Κόλιανδρο

Εκτέλεση:

Πεντανόστιμες μπριζόλες αλά κρεμ με μανιτάρια! Ιδανικό γεύμα για το κυριακάτικο τραπέζι!

Πεντανόστιμες μπριζόλες αλά κρεμ με μανιτάρια! Ιδανικό γεύμα για το κυριακάτικο τραπέζι!

 

Σοτάρετε σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, σε ένα μεγάλο τηγάνι τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν. Όταν πάρουν χρώμα από τις 2 μεριές, σβήνετε με το κρασί.

 

Προσθέτετε τη ντομάτα , την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, το αλάτι και το πιπέρι.

Μπριζόλα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος Ροδόπη

 

Αφήστε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθούν καλά οι μπριζόλες. Σε ξεχωριστό τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.

 

Μόλις μαραθούν, προσθέστε τα στις μπριζόλες.

 

Τα γυρίζετε όλα μαζί για 6-7 λεπτά, συμπληρώνετε περίπου 3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα