416
Υλικά:
Για 1 άτομο
50 ml cachaca (ή αλλιώς άσπρο ρούμι)
Ένα λάιμ
4 βατόμουρα
Τρεις κουταλιές γλυκού καστανή ζάχαρη
Τριμμένος πάγος
Εκτέλεση:
Δροσερό και ξεχωριστό κοκτέιλ για όλες τις ώρες
Κόβουμε το λάιμ σε οκτώ κομμάτια και τα βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη, τα βατόμουρα, θρυμματισμένο σε χοντρό ποτήρι. Τα λιώνουμε με ένα γουδοχέρι και το αφήνουμε για δύο λεπτά να τραβήξει.
Μετά προσθέτουμε τριμμένο πάγο και τέλος ρίχνετε από πάνω την cachaca ή το ρούμι.