Home Γλυκά Μπισκότα αμυγδάλου χωρίς γλουτένη

Μπισκότα αμυγδάλου χωρίς γλουτένη

by sidagi.gr
0 σχόλιο 104 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

50 γραμμάρια μέλι
250 γραμμάρια αμύγδαλο φιλέ
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
140 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση:

Ότι πρέπει για να συνοδέψτε τον καφέ σας!

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Στη συνέχεια βουτυρώνουμε ελαφρά μικρά φορμάκια για τάρτες και τα στρώνουμε με λαδόκολλα.
Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το μέλι μέχρι να λιώσουν και να πάρουν το χρώμα της καραμέλας.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε το αμύγδαλο.
Ρίχνουμε από μια κουταλιά σε κάθε φορμάκι και ψήνουμε για 15 λεπτά.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα