Μπιφτέκια γαλοπούλας

by sidagi.gr
545 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

500 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας
1 κούπα τριμμένο κολοκύθι
1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 κούπα φρέσκια ψίχα ψωμιού
½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
½ κουταλιά του γλυκού μπαχαρικά για κοτόπουλο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας λάδι

Εκτέλεση:

Αν το σερβίρετε με πράσινη σαλάτα τότε θα έχετε ένα πλούσιο διαιτητικό πιάτο

Σε μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, την ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια πλατιά.

Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 5-6 λεπτά από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα