Υλικά:
Για 2-4 άτομα
400 γραμμάρια τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
20 πράσινες ελιές γεμιστές με αμύγδαλο
2 ματσάκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση:
Απολαυστικός και γρήγορος μεζές
Στραγγίζουμε τις ελιές σ’ ένα απορροφητικό χαρτί.
Παίρνουμε μικρές ποσότητες από το τυρί και σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια.
Βάζουμε μια ελιά στο κέντρο και πλάθουμε απαλά για να καλυφθεί και να μην φαίνεται.
Ρολάρουμε τις μπαλίτσες στον μαϊντανό φροντίζοντας να κολλήσει καλά παντού.
Διακοσμούμε σε μια πιατέλα και αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να σφίξει το τυρί.
Συνοδέψτε τα με κριτσίνια με μαρμελάδα ελιάς και προσούτο.