Μπακαλιάρος στο φούρνο

by sidagi.gr
563 προβολές

Υλικά:

1 ½ κιλό μικροί μπακαλιάροι
2 κουταλιές βούτυρο
1 κρεμμύδι
200 γραμμάρια μανιτάρια
1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί


Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το ψάρι και το βάζουμε σε ένα ταψί.


Καθαρίζουμε το ψάρι και το βάζουμε σε ένα ταψί.



Σοτάρουμε με το βούτυρο το κρεμμύδι (κομμένο σε κρίκους), και τα μανιτάρια (κομμένα σε φέτες).



Όταν μαραθούν, τα ρίχνουμε ανάμεσα στα ψάρια.



Προσθέτουμε το κρασί, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου.



Σερβίρουμε το μπακαλιάρο πασπαλίζοντας με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
  


 

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα