564
Υλικά:
1 ½ κιλό μικροί μπακαλιάροι
2 κουταλιές βούτυρο
1 κρεμμύδι
200 γραμμάρια μανιτάρια
1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το ψάρι και το βάζουμε σε ένα ταψί.
Καθαρίζουμε το ψάρι και το βάζουμε σε ένα ταψί.
Σοτάρουμε με το βούτυρο το κρεμμύδι (κομμένο σε κρίκους), και τα μανιτάρια (κομμένα σε φέτες).
Όταν μαραθούν, τα ρίχνουμε ανάμεσα στα ψάρια.
Προσθέτουμε το κρασί, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου.
Σερβίρουμε το μπακαλιάρο πασπαλίζοντας με μαϊντανό ψιλοκομμένο.