960
Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2-4 αυγά
κασέρι ή γκούντα τριμμένο ή σε φέτες
μπέικον σε κομματάκια
αλάτι-πιπέρι
1 ½ κιλό σπαράγγια πλυμένα και κομμένα στις άκρες τους
Εκτέλεση:
Φτιάξτε ένα φρέσκο και λαχταριστό πρωινό με απλά υλικά
Αλατοπιπερώνουμε τα σπαράγγια και το στρώνουμε σε ταψάκι νούμερο 27 εκ. Ανάμεσα στα σπαράγγια ρίχνουμε το κασέρι ή το γκούντα και το μπέικον.
Στη συνέχεια σπάμε τα αυγά πάνω από τα σπαράγγια και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 25 λεπτά.