Υλικά:
Για 6-8 άτομα
150 γραμμάρια μαγιονέζα
220 γραμμάρια φασόλια άσπρα κοσκινισμένα
ξύσμα από 1/2 λεμόνι
1/2 κουταλιά της σούπας λεμονιού
8 Πασχαλινά αυγά, κομμένα στη μέση
3 λωρίδες προσούτο κομμένες σε μικρές φέτες
Παρμεζάνα κομμένη σε λεπτές φέτες
λίγη πάπρικα
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε να μαγειρέψετε τα αυγά σας με απλά υλικά και πολύ φαντασία
Σε ένα μπολ βάζετε τη μαγιονέζα, τα φασόλια στραγγισμένα και ξεπλυμένα, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό του.
Τα βάζετε σε πιατέλα, βάζετε στο κέντρο το μισό μείγμα και γύρω – γύρω τα καθαρισμένα αυγά.
Περιχύνετε με το υπόλοιπο μείγμα, πάνω από κάθε αυγό βάζετε από μια μικρή φέτα από προσούτο και παρμεζάνα, πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα.