Home ΜέθοδοςΚατσαρόλα Αρνίσιο κότσι

Αρνίσιο κότσι

by sidagi.gr
267 προβολές

Υλικά:

4 αρνίσια κότσια
6 αστεροειδείς γλυκάνισους
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
400 γραμμάρια γλυκιά κολοκύθα κομμένη σε κύβους
1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρούς κύβους
2 σκελίδες σκόρδο
70 ml λευκό ξηρό κρασί
120 ml ελαιόλαδο
 

Εκτέλεση:

Πλένουμε το κρέας για να φύγουν τα αίματα και το καθαρίζουμε από τα λίπη.

Πλένουμε το κρέας για να φύγουν τα αίματα και το καθαρίζουμε από τα λίπη.


Θα χρησιμοποιήσουμε μια κατσαρόλα για να σοτάρουμε το κρέας και τα υπόλοιπα υλικά.
 

Ζεσταίνουμε 120 ml ελαιόλαδο.
 

Σοτάρουμε τα αρνίσια κότσια σε δυνατή φωτιά.
 

Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα την κολοκύθα, τις ροδέλες καρότου,το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε και αυτά.
 

Μόλις μαλακώσουν,χαμηλώνουμε τη φωτιά και σβήνουμε το λευκό κρασί.

Όταν απορροφηθεί το κρασί και εξατμιστεί,ρίχνουμε νερό και καλύπτουμε την επιφάνεια του κρέατος.

Προσθέτουμε τους γλυκάνισους.

Αφήνουμε το αρνί να βράσει για 30 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
 

Λίγο πριν το τέλος του βρασμού αλατοποιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Με αυτά τα υλικά θα βγουν μερίδες για 4 άτομα.
 

 

Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα